Luxe partytenten

   051 54 54 25 0   Winkelwagen

Veilig betalen met:Volg ons op Facebook:

 

Partytent bestellen

Je keuze gemaakt? Schitterend! Maar hoe bestel je nu juist een partytent bij TecTronic Feesttenten? En hoe zit het met de betaling en de verzending van je tent? Hieronder ontdek je er alles over.Hoe bestellen?

Een feesttent bestellen doe je op 5 manieren: via de online webshop, telefonisch, via e-mail, met de post of door langs te komen in onze zaak te Lichtervelde.

 1. Via de online webshop:
  • Bestellen: klik op de groene knop 'Koop nu' bij het gekozen artikel. Je kan naar wens producten toevoegen, het aantal aanpassen of artikelen terug verwijderen. Klaar met shoppen? Klik dan op 'Afrekenen'.
  • Je gegevens: vul hier je gegevens, het afleveradres (als u kiest voor verzending) en het facturatieadres in.
  • Verzendwijze: hier kies je of de artikelen aan huis/bedrijf geleverd moeten worden of je ze liever zelf komt ophalen bij ons te Lichtervelde. Zelf afhalen is uiteraard gratis.
  • Betaalmethode: kies hier hoe je het liefst zou betalen. Betalen kan vooraf via overschrijving, via iDEAL (enkel voor Nederland), met Bancontact/Mister Cash of contant bij afhaling.
  • Controleer je bestelling: nadat je alles ingevuld hebt, krijg je een overzicht met alle gegevens van je bestelling. Controleer goed of alles klopt en wijzig de gegevens indien nodig. Hier kan je ook extra opmerkingen kwijt i.v.m. je bestelling. Klaar? Klik dan op 'Plaats bestelling' om je bestelling definitief te maken. Je ontvangt binnen de 5 minuten een bevestiging via e-mail.

 2. Telefonisch:
 3. +32 (0)51 54 54 25

 4. Via e-mail:
 5. feesttenten@tectronic.be

 6. Met de post:
 7. TecTronic Feesttenten BVBA
  Industrielaan 26
  B - 8810 Lichtervelde

 8. Tenten vrijblijvend bekijken en/of afhalen te Lichtervelde:
 9. Ons aanbod met eigen ogen bekijken? Kom gerust langs, we geven je graag persoonlijke uitleg over onze partytenten. Bekijk eerst even onze openingsuren. Niet alle tenten staan opgesteld. Wel kan je alle onderdelen (buizen, zeilen,...) van dichtbij bekijken.


Hoe betalen?

Betalen kan op 6 manieren:

 1. Vooraf per overchrijving: we zijn aangesloten bij KBC, ING en BNP Paribas Fortis. We controleren onze rekeningen tweemaal per dag om een snelle opvolging te garanderen.
 2. Contant: je kan cash betalen bij afhaling te Lichtervelde.
 3. Via Bancontact: via onze terminal bij afhaling te Lichtervelde of met pc-banking op onze webshop.
 4. IDEAL: enkel voor klanten met een Nederlands rekeningnummer.
 5. Met RES: we aanvaarden 25% op het totaalbedrag excl. btw, met een maximum van 2500 RES. Ons RES-rekeningnummer is 32-13-7006061.
 6. Met de Gezinsbond: 10% spaarkorting in je online portemonnee.

Cheques of andere betaalmiddelen worden in geen geval aanvaard!Verzending & transport

We leveren je bestelling aan huis in heel België, Nederland en Frankrijk. Omdat de verzendkosten verschillen per artikel, vind je ze terug op elke productpagina. Bestel je meerdere artikelen in één keer, dan worden de verzendkosten berekend op basis van het volume en het gewicht van je bestelling. Verzendkosten berekenen doe je via onze online webshop. Uiteraard helpen we je maar al te graag bij de berekening. Stuur ons gerust een mailtje.

TecTronic Feesttenten levert ook in andere landen, maar hier kan een extra kost voor worden aangerekend. In dit geval neem je best contact met ons op om de verzendkosten te berekenen.Terugname van goederen

Is het product toch niet echt wat je er van verwacht had? Dan doen we niet moeilijk, want als klant heb je altijd het recht om af te zien van je aankoop.

Het enige wat je hoeft te doen is ons het artikel terugbezorgen op ons postadres binnen de 14 dagen na levering/afhaling. Binnen de 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde bestelling stort TecTronic BVBA je geld terug. Uiteraard moeten de producten nog in perfecte staat, compleet en in de originele en onbeschadigde verpakking zijn. Het product mag dus niet uit de verpakking gehaald zijn en moet klaar zijn voor verkoop.

Je kan niet afzien van je aankoop als de goederen volgens je specificaties gemaakt werden of als de producten een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

Raadpleeg zeker ook onze algemene voorwaarden!