Luxe partytenten

   051 54 54 25 0   Winkelwagen

Veilig betalen met:Volg ons op Facebook:

 

Onze kwaliteit

Onze luxe partytenten zien er niet alleen geweldig uit. Ze zijn ook gemaakt van duurzaam materiaal, zodat je er lange tijd van kan genieten. Ontdek snel onze topkwaliteit!

Stevig stalen frame

Stevig stalen frame

Het frame van onze luxe partytenten is zo stevig dat een volwassen man zich er aan kan optrekken. Met 38 mm dikke buizen (1,2 mm wanddikte) en 42 mm dikke koppelingen (1,4 mm wanddikte) kan dit ook niet anders!
Zeilen uit waterdicht polyester

Zeilen uit waterdicht polyester

Dakzeil en zijwanden zijn vervaardigd uit polyester (260 gr/m2) met pvc-coating en zijn 100% wind- en waterdicht. Om waterdichtheid helemaal te garanderen, zijn de naden voorzien van waterdichte folie.
Nokhelling van 120°

Scherpe nokhelling van 120°

Dankzij de extra scherpe nokhelling van 120° stroomt het water op het dak van je luxe partytent mooi naar vermeden en worden waterzakken op het dakzeil vermeden.
Nokhelling van 120°

Duurzame ritsen

Met stevige ritsen maak je de zijwanden van je feesttent winddicht aan elkaar vast. De ritsen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, zodat je ze niet snel kapot trekt.
Stevige metalen ringen

Stevige metalen ringen

De zeilen van je luxe partytent zijn voorzien van stevige metalen ringen, zodat ze niet uit het zeil scheuren bij het bevestigen van je zeilen aan het frame of het verankeren in de grond.